Ποιοι Είμαστε

12

  Χρόνια Δημιουργίας    

420

      Χαρούμενα Παιδιά  

11

    Έμπειροι Εκπαιδευτικοί    

98

   Παιδικές Εκδηλώσεις 
pexels-photo-346796

Η Φιλοσοφία μας

Η διαμόρφωση μιας πολύπλευρης και χαρισματικής προσωπικότητας, στοιχεία σημαντικά για μια ομαλή πορεία στη ζωή, έχει τις ρίζες της στα πρώτα τρυφερά χρόνια της ζωής του ανθρώπου. Ο τρόπος διαπαιδαγώγησης του παιδιού κατά τη βρεφική και νηπιακή ηλικία, αποτελεί σημαντικό και καθοριστικό παράγοντα για τη μετέπειτα ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής. Στις Μαγικές Πλαστελίνες, οι μικροί μας φίλοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με μία μεγαλύτερη κοινότητα παιδιών. Σκοπός μας είναι, παράλληλα μ’ αυτή την αλληλεπίδραση και μέσα από τη διάρθρωση ενός προγράμματος πολύμορφων-πολυποίκιλων δραστηριοτήτων, να βοηθήσουμε τα παιδιά ν’ αναπτυχθούν σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.

Εμείς και Εσείς

Η αγάπη μας για τα παιδιά είναι ο λόγος που δημιουργήθηκαν οι Μαγικές Πλαστελίνες. Για να μάθουν και να εξελιχθούν οι μικροί μας φίλοι, εκτός από τις γνώσεις, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη. Η «μαγική συνταγή» για να υλοποιηθεί αυτό είναι η συνεργασία μας. Έτσι θα δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ τις σωστές βάσεις, θωρακίζοντας το παιδί στις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσει στη μετέπειτα ζωή του. Θα είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε προβληματισμό σε συνεργασία με μια έμπειρη ομάδα ειδικών καθώς πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές θέλουμε το καλύτερο δυνατό για το μικρό μας φίλο.

«Αν πραγματικά στοχεύουμε στο να εφοδιάσουμε τα παιδιά μας με τα πιο γόνιμα και δημιουργικά στοιχεία της κοινωνίας μας και να αναδείξουμε τις καλύτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους , απαιτείται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνεργαστούμε και να παρακολουθήσουμε μαζί...το πέταγμα τους στο μέλλον»

Αρβανίτη Παπαδοπούλου Τ.

2010

separator
to top button
elGreek
elGreek